Gebasz LT

Címer

Kezdés: 2008.07.13. 10:49.
6380. a ranglistán.

Csapat stat:
Nyert bajnoki: 27
Döntetlen bajnoki: 5
Vesztett bajnoki: 11
(2009.06.19.)

Eredmények:
- 2008.09.19., VII.626. csoport: bronzérem.
- 2009.01.17., VII.626. csoport: bajnok
- 2009.05.09., VI.402. csoport: ötödik hely

Játékoslista:
1 Cem KUM 20 TR
2 József KÁDASI 27 HU
3 Tamás STERK 26 HU
4 Sergio ALTUBE 29 ES
5 Marcell LAJOS 23 HU
6 Lodovico CANTARINI 28 IT
7 Ferenc KÓCZIÁN 29 HU
8 Abdelbari KTIOUET 32 FR
9 Fermín TORRE 18 ES
10 Raducu NICA 27 RO
11 Mustafa Ö. ARPAHAN 18 TR
12 Roger RUESS 18 AT
13 Alejandro UGARTE 19 AR
14 Antal FÜZI 27 HU
15 Fabio FOCKER 22 CH
16 Asghar AGHILI 18 IR
17 Jussi IKALAINEN 25 FI
18 Stefan MATHIASSON 29 SE
19 Norbert PÁL 18 HU
20 Ettore TEDOLDI 18 SE
21 Víctor GUERRADELL 29 PE
22 Kálmán CZIDOR 25 HU
23 Palle ANTEMANN 21 DE
30 Jėvgėnijus JAKUBIANECAS 30 LT

Kommentek

Fél távnál

2008.11.24. 16:57 | dub | Szólj hozzá!

Címkék: összefoglaló heti hírek ht masters

Fél távnál Az utolsó helyen álló Szekszárdi SK-hoz látogattunk a 7. fordulóban. Sajnos ellenfelünk olyan krízishelyzetben van, hogy ki sem tudott állni ellenünk a mérkőzésre, így játék nélküli 5:0-s győzelem lett a történet vége. Hoztuk a kötelezőt, azonban nem ez volt a fő kérdés ebben a fordulóban, sokkal inkább a VII.626. első két helyezettjének derbije. A veretlenül éllovas Hercegszántó a kirobbanó formában futbalozó Szigetvárhoz volt hivatalos. A mérkőzés elején gyors gólváltás történt, utána sokáig döntetlen volt az állás nagy örömünkre. Végül a házigazda kihasználta, hogy AC Hercegszántó egyik legfontosabb embere sérülés miatt kivált, és 2:1-es ZMSE Szigetvár győzelem született. Ezzel váltás történt a tabella élén, és már senki sem veretlen a csoportban. A hét csoporteseményeihez hozzátartozik még, hogy új játékost üdvözölhetünk a csoportban Noris csapattal, kik győzelemmel debütáltak Király FC botcsapat ellen. Hell Guys nagy eséllyel a gazdája által elhagyott csapatokhoz csatlakozott Szekszárdi SK-hoz hasonlóan. A következő fordulóban ezen meccsek visszavágói következnek, újra összecsap a menetelő Szigetvár és a vezéráldozatot szenvedett Hercegszántó, míg Gebasz LT vélhetően újabb mérkőzés nélküli 3 ponthoz jut. Szigetvári győzelemmel magabiztosan meglépnének a tabella élén, Gebasz viszont beérné Hercegszántót, de tán jobb lenne, ha a Hercegszántónak sikerülne visszavágnia hazai pályán, ezáltal mindkettőjükhöz közelebb kerülhetnénk, persze a számunkra optimális eredmény egy gól nélküli döntetlen lenne.

Az NB1-ben is lejátszották a 7. fordulót. A címvédő Szolnok meglepő vereséget szenvedett a Favágóktól idegenben úgy, hogy a hazaiak két gólos hátrányról fordítottak. A Sakkvilág a Vasút-at, Garristop a HT Mastersben a legjobb 16-ig jutó Erdo-t verte haza pályán. A Körfűtőház Stadionban igazi horror zajlott ezen a szombaton. Nem ritka ez idén, hisz a NoHAB igazi főszereplővé lépett elő a 22. szezonban. Hétről hétre szolgáltatta a meglepetéseket, vívta izgalomban bővelkedő meccseit és menetelt az osztályozón feljutott csapat. Ezúttal a listavezető Cegga FC-t látták vendégül, és ez a csata még jó ideig visszhangokat fog kelteni. Röviden a mérleg 2 hazai és 3 vendég gól, 2 sárgalap, 1 olyan sérült, aki tudta folytatni, s 3 másik sérülés, aminek hordágy lett a vége, ebből egy súlyos, sőt végzetes. A szó szerinti véres küzdelem 77. percében a hazai kapus olyan szerencsétlenül ütközött, hogy súlyos sérülést szenvedett, nagy valószínűséggel a szezon további részében már nem léphet pályára. A Körfűtőház környékén a hálóőr pályafutásának végéről pletykálnak.

Végül egy fokkal kellemesebb témára váltva: Hattrick Masters. Az 5. fordulóban, a legjobb 16 között, Erdo a chilei bajnok, UC 24-hez utazott. Itt ért véget a magyar kupagyőztes minden elismerést érdemlő menetelése a legrangosabb nemzetközi HT-kupában, 3:0-ra győztek a hazaiak, akik aztán a következő fordulóban a 8 között szintén elvéreztek. Bajnokunk, az AC Szolnok, az 5. fordulóban a svájci kupagyőztes, Club Diabolico-t búcsúztatta idegenben 4:2-vel. A 6. fordulóban – már a legjobb 8 közt – a Dunadan csapata (indonéz bajnok) érkezett a Szolnokra. Feszült, izgalmas meccsen 90 perc után 1:1 állt az eredményjelzőn, következett a hosszabbítás, ahol nem esett gól. Büntetőrúgások döntötték el a továbbjutást, ahol 2-2 lövésig fej-fej mellett haladtak a felek, belőtte a Szolnok, belőtte a Dunadan is a soron következő büntetőt. A harmadik párosnál azonban Vass Béla rontott, míg a vendég játékos belőtte. Újra egy rontott hazai tizenegyes következett hajszálnyira csökkentve ezzel a magyar továbbjutást. Az első meccslabdát a szolnoki kapus bravúrral hárította, a negyedik Dunadan focista is kihagyta büntetőjét. Az utolsó kör döntött, berúgtuk ugyan a 4:4-et jelentő tizenegyest, de végül a hazai kapus nem tudott csodát tenni, az indonézek is berúgták a magukét, 4:5.

Kupagyőztesünk, Erdo az ötödik fordulóban – a legjobb 16 között -, míg a magyar bajnok, AC Szolnok a legjobb nyolc között – a hatodik fordulóban – búcsúzott a nemzetközi kupaporondtól.

Gratulálunk a szerepléshez, szép volt fiúk!

A bejegyzés trackback címe:

https://gebaszlt.blog.hu/api/trackback/id/tr42786200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása